På grund av Corona Pandemin är årets marknad inställd.

Välkommen till OKTOBERMARKEN i Valdemarsvik
den 27 oktober 2021 !

ENDAST skriftlig platsbeställning - helst e-mail - som ska vara arrangören tillhanda senast den 1 oktober 2021.
E-mail: lions.valdemarsvik@telia.com
Brev: LIONSCLUB, c/o Sven-Erik Larsson Axvägen 5 B, 615 30 VALDEMARSVIK
Glöm ej att ange varusortiment eller om bil önskas bakom försäljningsplatsen. Skriftlig bekräftelse erhålles. Reserverad förbeställd plats kan endast erhållas om betalning för försäljningsplatsen inkommit till arrangören senast den 10 oktober 2021. Ingen kölista, endast förbeställda platser delas ut marknadsdagen.

Förfrågningar: tel 0706 - 269 257, fram till den 1 oktober. Marknadsplatshyra 400:-/ 3 löpmeter.
Efteranmälan 150:-/lpm. Belysningsel ingår.
När det gäller tivoli och gatuköksprodukter förbehåller vi oss fri prövningsrätt.

FÖRBUD mot försäljning av stinkbomber, ärtor, ärtrör, pyrotekniska artiklar, serpentinspray, softgun och liknande som kan skada eller förarga marknadsbesökare.

Utdelning av platser vid marknadskontoret tisdag den 26 oktober 2021 kl. 18 - 21 samt marknadsdagen den 27 oktober 2021 från kl. 06.00.
OBS! momsregistreringsbevis erfordras.

lionstest